logo by Mario Barić

srijeda, 30. ožujka 2011.

1. MODNI ALTER EGO, 09. 05. 2010.Rozi chic prostor caffe bara „Alter Ego“ bija je savršeno misto radnje za prvi Modni Alter Ego! Svi smo bili zadovoljni, nakita i fešn asesoara ka u priči, kava, ćakulica, cure, momci - sve lipo i šesno!
Stavljamo par slija da vidite koja je priča! ;)


Izlagale su:


Sanja Bilokapić – Arka Design

Mlada neafirmirana dizajnerica iz Splita koja se "skriva" pod (dizajnerskim) pseudonimom Arka Design. Sve kreacije (nakit, torbe odjeću) radi sama (dizajn, šivanje, oslikavanje..), osim drvenih oslikanih torbi na koje je jako ponosna i koje radi zajedno s mužem. Ovim poslom se bavi već 10 god i iza sebe ima dvije revije i jednu izložbu. Njen rad je razigran, vesel, bajkovit, nekonvencionalnih krojeva i neopterećen trendovima! Osnovala je k.u.u. *Arka* (Dominisova 14, Split) 


Gorana Lolić – Lolina kućna manufaktura
Lolina kućna manufaktura je one man band; sad već vječna studentica politologije; useljenjem u socijal- realistični stan upoznala je čari Hrelića, kupovanja polurazvaljenih drvenih škrinji i ostalog romskog asortimana i njihovog decoupageiranja što je počela primjenjivati i na okoručnim zglobnicima, ušnim vješalima i inom.
U slobodno vrijeme okreće pedale, neartikulirano pjevuši uz Nouvelle Vague, mješa kuhačom i njuška ljepila i lakove za decoupage.


Nakon titule akademske kiparice stečene na ALU u Širokom Brijegu u klasi prof. Stipe Sikirice, Vanja se vraća na matični sunčani Hvar i stvara svoje male nosive skulpture dajući nam novi pogled na pomno odabrane fragmente nekih drugih vremena.

Mesing, koža, tkanina, staklo, kompjuterski čipovi, školjke, biseri, drago kamenjeza sve drage osobe!

Kristina Tešija - Christelle nakit
Studentica je Filozofskog fakulteta, a uz izradu nakita bavi se i fotografijom. Počela je izrađujući nakit za sebe, a nakon velikog interesa za svoj rad odvažila se i za više."Biba", "Šjor Bepo moj", "Rusulica", "Popeye", "Sunce je blue", "Jagoda (bez čokolade)", "Crvenkapica" kao i svo ostalo prstenje sada su znani kao Christelle nakit!  Svoj touch je dala i mama svojim pletivima pa je to pravi timski rad.


Tina Vukasović –  Norina Nakit
Autorica Norina Nakita, uz sudij slikarstva na splitskoj ALU bavi se i fotografijom, muzikom, šivanjem odjeće (a i nakita!) Naušnice, ukosnice, privjesci, broševi, prstenčići od tila , kamenčića, konopa, botunića  - veseli, romantični, otkačeni, ozbiljni, upadljiviji, diskretniji, manji, većirazveseli svoj modni alter ego Norina Nakitom!

Nema komentara:

Objavi komentar