logo by Mario Barić

subota, 9. travnja 2011.

2. MODNI ALTER EGO, 06. 06. 2010.

Moda je već postala furka caffe bara Alter Ego, a na modiranju u šeston misecu svoj rad je prezentiralo pet novih mladih dizajnerica koje su ovaj put osin s modnin dodacima uveselile priču i suknjicama, majicama i vešticama. Lito ide mala, a di si ti?
izlagale su:

Antonela Šteta & Nela Stojanović – Zifa mrzi radit nakit - pronalazeći inspiraciju u bojama, oblicima i teksturama biljnog i životinjskog svijeta, knjigama, bajkama, te beskonačnosti (+∞) svemira, cure pretvaraju kamenje, žice, perlice, konop, kožu i ostale materijale u ludi nakit.



Dott. by Katarina Bilan, studentica modnog dizajna u školi Profokus u Zagrebu koja se sada sprema i za izlaganje na Fashion Weeku. Slatka, simpatična, topla i neodoljiva roba naše Kate, oduševit će sve vas koji volite prugice, točkice, mašnice, bojice – jer ste totalno drugčiji od drugih! ;)



nakiTIĆ by Tina.b., 26ogodišnja Tičica koja je lutajući s jednog mista na drugo pronašla mir u svojim rukama. Upotrebljava razne materijale: drvo, staklo , kamen, plastične perle, botune i tkanine, pa tako u rukama naše čarobne Tičice majica postaja ogrlica, kamen broš, a grančica narukvica!;)

 


Lili Poljak - Trinaesta vila*, već 10 godina bavi se filcanjem vune, prastarom nomadskom tehnikom kojom se uz pomoć neupredene vune, sapuna i vode te mehaničkog rada dobiva tkanina filc ili nano filc. Lili izrađuje pokrivala za glavu , šalove i razne odjevne i dekorativne predmete.

Sudjelovala je na Cro-a-Porteru i Wella Fashion Weeku, a u suradnji sa zagrebačkom kostimografkinjom Anom Savić Gecan u predstavi I. Buljana „Pepeljuga“ i K.Dolenčića „Majka Hrabrost“. Održava radionice filcanja vune, a inače je i profesorica kineziologije i ima Pilates Yoga studio.




Margita Videtić - apsolventica ttf–a, premijerno će vam pokazati što je sašila u onim trenutcima kad nije majka i supruga. Nešto slatko, ljetno, ženstveno s tragom punka!!!


Nema komentara:

Objavi komentar