logo by Mario Barić

subota, 9. travnja 2011.

3. MODNI ALTER EGO, 19. 09. 2010.


Nakon mora, sunca i škoja  jesen stiže mačko moja! U caffe bar Alter Ego stigle su tako i nove prilike za modiranje i jesenski đir. Uz koktele po prigodnin cijenama, svi su guštali i osvježili se novin idejama i stajliš stvarčicama!




Izlagale su:

Bijoux foux iza naziva se kao idejni začetnik i realizator svih zamisliitaj: one man band ;-) krije Tea Rihtar, po vokaciji profesor talijanskog i muzeolog, a po prirodi kreativac. Bijoux foux [bižú fū] možda je najlakše opisati upravo njegovim nazivom – šašavi nakit. Jer tu ima svačega, od nakita i accessoira, preko torbi, pa do odjevnih i uporabnih predmeta ali i još mnogo toga više....  Autorica se već niz godina bavi kreativnim radom te ima posebnu naklonost prema vintage stvarima.



Dona Tomić - Završila je školu likovnih umjetnosti, smjer modni dizajner i još za srednjoškolskih dana počinje izrađivat nakit, modne dodatke i oslikavat tekstilPo završetku škole sva kreativnost izlazi na vidjelo te ulazi u svijet slikarstva istražujući razne tehnike i podloge još uvijek ostajući vezana za tekstilSloboda i otvorenost umjetničkog izražaja zasigurno će rezultirat jos mnogim neobičnim rukotvorinama ove mlade umjetnice.


Etoile de mer - “In order to be irreplaceable one must always be different.”  Coco Chanel

So.......odlučila je biti drugačija i od tuda je proizašao 'Etoile de mer'..... :) Radi sa svime što joj dođe pod ruke....većinom je to drvo, staklene perle, različite salvete, lakovi i boje za decoupage koje posloži  na 'Etoile de mer' način :) U slobodno vrijeme profesorica engleskog jezika Zvijezdana Ivić :)



Selma Štrkljević a.k.a. Little Wonder - povjesničarka umjetnosti i talijanitica u slobodno vrijeme izrađuje svoja mala čuda: ogrlice i modne dodatke od tkanine, konopa, perlica, botunića i još dosta toga! LW je prepoznatljiv, inovativan i drugačiji tako da dođite i vi i izaberite si jednu LW statement ogrtlicu koja će i vašu običnu bijelu majicu učiniti posebnom!




Sweet S by MP -  iz strasti, nasljeđene od mame, Marija Primorac  počinje  od raznovrsnih materijala izrađivati ukrasni accessoar i nakit, broševe, torbice, remene, naušnice, prstenje,obručeMami Slađani u znak zahvalnosti - Sweet S! :)




Nema komentara:

Objavi komentar