logo by Mario Barić

subota, 9. travnja 2011.

4. MODNI ALTER EGO, 05. 12. 2010.



Ružnon vrimenu za dišpet, moda je bila u totalnom Elementu!

Još jedan Modni Alter Ego (luđi nego ikad), priselija je u caffe bar Element, Ispod ure! Bilo je to bome i više uri od mode i Modni Alter Ego se odlično zabavija!





Izlagačice:

Copy cat - „What monkey see monkey do“ moto je ove male manufakture.
Iza čudnog imena stoji Marija Zulim, većinu vremena studentica arhitekture, a u pauzama sve ostalo. Od kad zna za sebe oduševljavaju je „do it yourself„ projektići, materijali, šivaća mašina i alat. Vidi, „skupi” ideju, malo je napravi po svom i proizađe Copy cat accessoire - broševi,prstenje, obruči, torbe.


Micica - friški domaći proizvod iza kojeg se kriju Doris Fatur i Stefano Katunar. Nastala je u lipnju 2009., a u životopisu navodi prvu nagradu "Galerija Garaže Rijeka" i 3 izložbe. Stvoreni iz zabave, ubrzo su Micica broševi i ogrlice dobili potražnju te su se u vrlo kratkom vremenu od jednobojnih, pretvorili šarene, šašave i ilustrirane. Sve je potpuno ručno rađeno, bojano, ilustrirano te lakirano. Također izrađuju i barokne okvire u svim oblicima i bojama. Preko ljeta ih možete naći u Rovinju u vlastitom Atelieru Micica, a uskoro i drugim godišnjim dobima u Zagrebu, Rijeci i Splitu.



T&T Orgoniti - (Tamara i Tajana) su dvije djevojke iz Splita koje su odlučile napraviti nešto novo i nešto bolje :)

Početkom ove godine počele su se baviti izradom klasičnih orgonskih uređaja, i ubrzo počele razmišljati o tome kako da estetski podignu svoje orgonite na viši nivo, a istovremeno zadrže njihovu osnovnu funkciju, pa su se bacile na eksperimentiranje s orgonskim nakitom.

Već nakon izrade prve ture medaljona, shvatile su da je orgonski nakit upravo ono čime se žele baviti jer im pruža nebrojene mogućnosti kreativnog izražavanja, koje istovremeno daje i pozitivne energetske rezultate. Tako su nastali T&T orgoniti - unikatni komadi nakita koji štite od negativnog zračenja! Sve o orgonitima, i njihovom nakitu možete pročitati na FB stranici T&T Orgoniti :) 

HEAL THE WORLD :)



Torbice iz bakine sobice  Mia Perdić Lukačević je modna dizajnerica koja je završila industrijski dizajn u Pragu, modnim zaljubljenicima poznatija pod alter egom Torbice iz bakine sobice. Inače zaposlena kao dizajner u Uzora, u slobodno vrijeme sljedeći moto “malo krpa i krpica i eto torbica“ svoju kreativnu energiju pretvara u najbolju prijateljicu svake žene - torbicu.



Tonia Nakit Započela je s nekoliko mašnica za sebe i prijateljice, a kako se glas brzo prenosio, došlo je do hrpe šarenih modnih detalja rađenih od kože, tkanina i ostalih materijala. Najdraži mašna proizvod joj je prstenje, no radi i naušnice, narukvice, broševe, leptir mašne, trakice i gumice za kosu . Ona je Tonia Prančić, studentica arhitekture, veliki zaljubljenik u modu, cura koja obožava nakit, voli jednostavnost ali šarenilo često pobjedi! 



Nema komentara:

Objavi komentar