logo by Mario Barić

subota, 9. travnja 2011.

MODNI ALTER EGO @ GKMM

MODNA REVIJA I IZLOŽBA, 22.12.  – 30. 12. 2010.




Budući je moda čudna igračica (danas jesi, sutra nisi), Modni Alter Ego je odlučija gostovat u Gradskoj knjižnici Marka Marulića. Zašto? Zato šta su knjige ka i lipa crna veštica – uvik su IN! Ekipa koja voli čitanje i modu napokon je došla  na svoje jer je dobila priliku za modiranje – u knjižnici! 

22. 12. 2010. održana  je modna revija dizajnerica koje su sudjelovale (i koje će sudjelovat? :) na MAE. Manekenke su bile rodice, prije  i prike, a posal su odradile samo tako (cure, brrrravo!)
Našim voditeljicama, gospođi Ingrid i njenoj šarmantnoj mladoj kolegici duo Dolce&Gabbana nije bija ni do kolina;) Uz akustičnu svirku Dore Derado guštale su i "manekenke" i posjetitelji, a u pauzi nan je zapivala i jedna vila - Mia Šerić :)
Dan kasnije, u knjižnici je postavljena i izložba radova dizajnerica, pa je nakit tjedan dana boravija u društvu dobre knjige ;)










Popis izlagačica:


CHRISTELLE NAKIT 
DOTT. by KATARINA BILAN
LOLINA KUĆNA MANUFAKTURA 
MICICA

TONIA NAKIT 
VANJA MIJAČ



+ dvi izlagačice koje (još:) nisu bile na MAE - u :


CHE' CHE' - iza imena Che'Che' krije se mlada dizajnerica Tihana Baržić iz Splita. Njen nakit je kao stvoren za osobe koje vole mashtovite i vesele rukotvorine.U izradi je veoma shiroke ruke :D te na originalan nachin spaja zicu,staklene perle, til, plastiku, reciklirane materijale i sve ostalo shta joj dode pod ruku. Pokazite svoju idividualnost nosechi CheChe nakit kojem dizajnerica s velikom ljubavlju udahnjuje leprshavost i optimizam. :)



MODNI DODACI MIRAWOOL – Nije mirakul, ali je MiraWool :) – iza tog imena kriju se zajedničke ideje Mire Crvelin i Jasmine Šarić, mame i kćeri koje su odlučile zimu učiniti zanimljivijom tako što su je za početak obukle u šarene pletene kapice i zaogrnule veselim šalovima. Nastavilo se s pletenim prstenjem, broševima i torbicama. Svi modni dodaci su unikatni, ručno pleteni, i tu su da vas zagriju i uvesele hladne dane! :)


 



Nema komentara:

Objavi komentar