logo by Mario Barić

nedjelja, 27. svibnja 2012.

b*cheese


Iza b*cheese nakita stoje dvije prijateljice koje su uložile svoje vrijeme i trud kako bi pokazale dio svoje krativnosti i humora. U mnoštvu različitog ručnog rada htjele su napraviti nešto svoje, a prva plasirana ideja krenula je baš od nakita budući im je to u tom trenutku bila najjeftinija i najjednostavnija solucija. 
Otkrile su da mogu napraviti nešto interesantno i maštovito što će ljudi htjeti nositi, a pritom se i nasmijati i zabaviti.
Ideja je sinula prije dosta vremena, ali su u samu izradu krenule krajem prošle godine. 
Danas ih možete pronaći i na facebooku.


Na kome bi voljele vidjeti svoj nakit?
Nakit bi voljele vidjeti na svim ljudima neovisno o godinama, rasi, stilu odijevanja, dobu dana. Važno je da to  nosi jer mu se to sviđa, a ne da mu bude uteg oko vrata zbog pomodarstva ;)

Kome ste namijenile svoj nakit?
Namijenjen je prvenstveno opuštenim ljudima s malom dozom provokacije, budući je nakit i zamišljen da provocira i izaziva komentare i interes onog tko ga promatra. 


Proizvodi neafirmiranih dizajnera vs. konfekcijski proizvodi?
Do nedavno smo preferirale tvornički nakit, ali nakon što smo počele s vlastitim nakitom uočavamo i informiramo se o neafirmiranim dizajnerima koji su i više nego dobri.
Definitivno se u takav nakit ulaže puno vremena i volje i ideja i šteta da se ne nosi i ne prikaže široj publici.Nema komentara:

Objavi komentar