logo by Mario Barić

četvrtak, 31. svibnja 2012.

Hidden Stash


Hidden Stash nakit nastao je po idejama Filipe Marušić. Bio je to prirodan nastavak njenog kreativnog razvoja započetog kroz raznovrsne hobije. S izradom nakita započela je prije nekoliko godina te je od običnog nizanja perlica došla do izrade prstenja/naušnica/broševa/ogrlica od zaista raznovrsnih materijala.
Njeni najdraži motivi su posvete umjetničkim djelima i pop kulturi te apstrakcije od poludragog kamenja i gumbića. Pri izradi nakita vodi se idejom da to mora i sama željeti nositi.


Hidden Stash nakit je raznolik i kao takav namijenjen je svima koji žele da njihov nakit bude jedinstven u svakom smislu.
Filipa bi ipak svoj nakit najviše voljela vidjeti na samosvjesnim i modno osviještenim mladim ljudima koje će Hidden Stash nakit uveseljavati i kojeg će nositi sa stavom.


Za Filipu smo imale i par jednostavnih pitanja :)


Postoji li nešto što svaka žena treba imati u ormaru?
Nešto što bi svaka žena trebala imati u ormaru je tunika/duža košulja - komad odjeće koji se može nositi na traperice i kratke hlače, ali i kao samostalan komad odjeće uz prikladan nakit. Može biti it ljetni komad odjeće, ali i zimski ako se preko odjene kardigan.


Imaš li ti neki modni dodatak bez kojeg ne izlaziš iz kuće?
Modnih dodataka bez kojih ne izlazim iz kuće ima više, i to su redom veliko prstenje, šalovi, marame te u posljednje vrijeme drvene narukvice


Koje ti je razdoblje najdraže po svom modnom izričaju?
Meni najdraže razdoblje su kasne sedamdesete - razdoblje u kojem s enosilo sve i svašta, a najviše me vesele modni dodaci iz tog razdoblja i strukirane košuljice. Privlačne su i osamdesete, kad se izuzmu jastučići za ramena. :)


Otkrijte svijet Hidden Stasha i na fejsu, a uživo i 3.6. u klubu O'Hara!

Nema komentara:

Objavi komentar